6-7 грудня 2022 року на кафедрі підприємництва, торгівлі і логістики пройшов захист дипломних проєктів магістрів із спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» денної та заочної форми навчання.

Дипломний проєкт – це випускна кваліфікаційна робота магістра, яка виконується на завершальному етапі навчання. Вона має комплексний характер і пов’язана з використанням набутих студентом знань, умінь та навичок зі спеціальних дисциплін.

Незважаючи на складні умови воєнного часу, зокрема релокацію, повітряні тревоги, відключення світла та інші несприятливі життєві обставини, студенти-магістри нашої кафедри змогли гідно представити змістовні дипломні проєкти з високим рівнем виконання та креативністю рішень.  Тому Державна екзаменаційна комісія високо оцінила представлені дипломні проєкти та доповіді випускників. Уже кілька років поспіль студенти-випускники демонструють високий рівень практичної підготовки та захисту дипломних проєктів.

Колектив кафедри підприємництва, торгівлі і логістики бажає нашим випускникам успіхів, кар’єрного росту, подальшого творчого злету для реалізації свого потенціалу в галузі підприємництва, торгівлі, біржової діяльності та логістики в ім’я відбудови Харківщини та всієї України.